A fantasy és misztikus zsáner nagymesterei!

 

Kisebb kihagyással, de újra itt vagyunk, sorozatunk következő állomásán: fantasy, misztikum és sci-fi zsáner kedvelőinek.

Robin O’Wrightly: Az ​amulett rejtélye (Tripiconi sztori 1.)

Olyan művet tarthatunk a kezünkben, amely magával ragadja a képzeletünket, magához láncol és nem enged el. Nevethetünk, sírhatunk, de semmiképpen sem lesz közömbös az olvasmány élménye.

Történetünk Tripicon szigetén játszódik, ahol a Ponti hercegség él és irányítja az ott élőket. Szokásos nyárként indul a mű, aztán valami megváltozik. Egy tengerparti látogatás alkalmával Arabella rátalál egy halottnak hitt idegenre, ezért mozgósítja a család többi tagját,hogy kiderüljön életben van-e a megtalált fiú. Kórházba szállítják és stabilizálni próbálják az állapotát. De eközben Ari egy ragyogó nyakéket rejteget, amit az idegentől nem messze talált. Akkor még fogalma nincs arról, hogy ezzel milyen folyamatot indít el.

Méltán mondhatom, hogy nekem a 2018-as év egyik kedvence lett ez. Mert egyszerűen annyira magával ragadóan lett megírva, hogy alig tudtam letenni. Nem tipikus történet, de talán azért tetszett annyira nagyon. Repesve várom a következő részt, remélem mihamarabb olvashatjuk majd!

A teljes ajánlót itt olvashatjátok, katt a linkre

További könyvei:

https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/04/06/robin-owrightly-wetoo-kettos-kereszt/