Három magyar író, akikre érdemes odafigyelni!

Szeretnénk egy olyan sorozatot létrehozni, ahol bemutatjuk a magyar írókat/írónőket. Megpróbáljuk minden alkalommal tematika szerint megcsinálni, hogy minden olvasó megtalálja a maga kedvenc zsánerét.

Ma három olyan írót/írónőt hoztunk el nektek, akik krimit írnak.

Az első könyv, egy fiatal írónő műve, amelyben szerepel minden, ami egy jó krimihez kell. Árulás, maffia, gyilkosság.

Íme egy rövidke ajánló, illetve egy link, ahol bővebben is olvashattok az Angyalkönnyről:

1, Anne Priest: Angyalkönny

Ne fehér szárnyakon röpködő angyalkákat várjatok, akik csingilingi tündérporával szórják be a népet. Itt igazi hús vér eleven emberekről olvashatunk, akik az egyéniségük, az erejük, és a hűségük által érdemelték ki az arkangyal titulust.

Négy arkangyal akik uralják a várost, négy arkangyal akik előtt hevernek a nők és férfiak! Egyiküket megölték, brutális kegyetlenséggel véreztették ki őt, és az embereit! Három arkangyal maradt, és Ő, az Isten nincs sehol, eltűnt!

Főszereplőnk Sarah, aki egyetemistaként érkezik a városba unokatestvérével Gracel. A két lány az iskolakezdés előtt már beleugrik a bulizásba, és itt fedezik fel az úgy nevezett angyalkönnyet. Buliról bulira járnak, hogy élvezzék az életet, talán Grace kicsit jobban is, mint kellene, emiatt Sarah neheztel is unokatestvérére. Neheztel rá, mert Grace családja volt az aki segítette Saraht a nehéz időszakokon, és tudja, hogy nélkülük soha nem került volna egyetemre, mindemellett Grace teljesen természetesnek veszi a pénzt, és önmagán kívül nem érdekli senki, és semmi.

Grace, egyre mélyebbre süllyed a mocsokban, már szinte rá sem lehet ismerni, teljesen magába szippantotta az új élet, a bulik, és a drogok. Átgázol mindenkin, és cserbenhagyja az egyetlen embert aki segíteni tud rajta, Saraht. A kapcsolatukba olyan szakadék keletkezik, amit nagyon nehéz helyrehozni, és vannak titkok, melyek, ha napvilágra kerülnek, talán már soha nem is lehet.

Gabriel, a három arkangyal közül az egyetlen, aki próbálja helyretenni a várost, és újra az uralmuk alá vonni azt. Michaelt megölték, és nem tudja, kik állnak a háttérben. Nem tudja melyikük lesz az, aki a sorban a következő. Nem kérheti Ő segítséget! Egyedül kell megoldania. A feszültség miatt egyre kevesebbet alszik és egyre jobban készíti ki a testét az edzésekkel. A társai egyre merészebbek és egyre messzebbre mennek. Egyikük olyan formátumban dobja piacra az Angyalkönny nevezetű drogot, mely az őrülettől a halálig is vezethet, és mindezt két kézzel szórja az emberek között, úgy tűnik ő maga is a téboly küszöbén jár.

Teljes ajánlót itt olvashatjátok: Anne Priest: Angyalkönny