J.S.Carol: Gyilkos Társas

 

Mit tennél, ha egy álarcos férfi rontana be a kedvenc éttermedbe egy robbanómellénnyel a mellkasán? Mit tennél, ha az életedet eddig úgy élted, hogy te dirigáltál másoknak, de ez egyik pillanatról a másikra megváltozik, és áldozattá válsz? Hány millió dollárt ér az életed?

 

“ - Úgy döntöttem, hogy életben hagyom. Ennek a döntésnek azonban vannak következményei. Tudja, ha megengedem, hogy tiszteletlenül viselkedjen velem szemben, és nem teszek semmit ellene, mi akadályozza majd meg abban, hogy újra megtegye? Tehát a következő dolog fog történni. Ki fogja választani, hogy a két jó ember közül melyik haljon meg a maga bűneiért. “

A könyv 16% kedvezménnyel elérhető a BOOK24 online könyváruházban!

https://goo.gl/ip91ra

 

Minden thriller rajongónak ajánlom ezt a könyvet, lebilincselő, vérfagyasztó, és letehetetlen. Nem enged el, amíg nem érsz a végére!

JJ kemény munkával építette fel a karrierjét, luxusban, és hírességek között él. Ezen a napon is ugyanúgy ébredt, mint máskor, csak azt nem tudta, hogy a mai nap más lesz, mint az eddigiek. Ez a nap lehet, hogy az utolsó lesz számára. JJ 24 másik hírességgel együtt az Alfi’s-ba megy ebédelni. Aztán betoppan egy álarcos ember, önmagán egy robbanómellénnyel, kezében fegyverrel, és arra utasítja a jelenlevőket, hogy mindenben engedelmeskedjenek neki. Amennyiben valaki ellenáll, az meghal. JJ nincs ehhez hozzászokva, mint ahogy a többi jelenlevő ember sem, de rövid időn belül rá kell jönniük, ahhoz, hogy túléljék fejet kell hajtaniuk.

Mialatt pszichopata gyilkosunk játszik a túlélőkkel, Alex King az új üdvöske a filmiparban, bent ragad a mosdóban. Alex karrierje most van a tetőponton, megvan mindene amit csak szeretne, de ez nem volt mindig így, ahogy telnek az órák egyre jobban érzi, hogy a szerencse ami végre mellé állt, és kiragadta a nyomorúságból, elhagyja. Kapcsolatba lép a rendőrséggel, de a helyzet egyenlőre kilátástalan. A színész érzi, hogy ezt a napot nem fogja túlélni, de ha valami szerencse okán mégis sikerülne, akkor gyökeresen változtat mindazon, amit a hírnév épített meg számára.

Mindeközben kint a média  lecsap a sztorira, és mindenki a legnagyobb csontot akarja, nem számít, hogy ezzel életeket tesznek tönkre, esetleg a bent lévő túszokat ítélik halálra. Hűen tükrözi, hogy a mai világban a tényeket mennyire el lehet ferdíteni, csak azért, hogy minél nagyobb nézettsége legyen a csatornának.

A robbantó ezalatt brutális játékot játszik a túlélőkkel, mint ahogy a cím is mutatja, egy társast, ami egyetlen rossz lépéssel, akár az életükbe is kerülhet.

J. S. Carol egy tökéletes thrillert hozott létre. Az ember idegei pattanásig feszülnek, az adrenalin végig az egekbe repít bennünket, hogy aztán egy ütéssel a mélybe döngölje az olvasót.

A történet haladtával egyre jobban megismerjük JJ és Alex múltját, beleláthatunk a hírességek legféltettebb titkaiba, és folyamatosan bontakozik ki előttünk a gyilkos szándéka.

Megmutatja, hogy az ember mennyire sekélyes, ha arról van szó, hogy egy igazán jó sztorit csinálhat, amivel csak és kizárólag önmagát nézi, semmibe véve mások életét. Mennyire elveszíti a jelentőségét a pénz, hisz mit kezdünk több millió dollárral, ha másnap már nem látjuk a napot felkelni? Végül megmutatja, hogy milyen emberek is vagyunk, hogyan éltük az életünket, és mire vagyunk képesek, hogy mi maradjunk talpon.