Lettero Kiadó legújabb könyvei

Anya randizni kezd

Fiona Gibson

,Minek neked pasi? Te anyuka vagy!"

A több éve elvált Alice tulajdonképpen egyetért fiai keresetlen véleményével. Végtére is jól elvan kamaszodó gyerekeivel, idejét bőven kitölti a róluk való gondoskodás és persze a most induló habcsókvállalkozásának révbe juttatá-sa.

Barátnői azonban határozottan máshogy gondolják: ideje visszatérnie a pa-sizáshoz! Mivel Alice-nek semmi kedve beszállni az aktív társkeresés mizéri-ájába, elhatározzák, hogy besegítenek.

Mindegyikük kiválaszt az ismeretségi köréből egy-egy figyelemre méltó, füg-getlen hapsit, és Alice-től csak annyit kérnek: randizzon velük egyet. Három férfi, három vakrandi. Ennyit igazán megtehet az ember a barátnői kedvéért, nem?

Vajon ki lesz a befutó, ha lesz egyáltalán? A házias, kislányát egyedül nevelő fogorvos? Az Alice-nél fiatalabb, jó dumás, szexi sármőr? Vagy épp a sza-badúszó újságíró, aki még Párizsba is elhívja? És milyen helyzetekbe kevere-dik az, akinek nem csupán a randirutinja kopott meg, de a fiai sem hagyják szó nélkül anyukájuk kimaradásait?

Fiona Gibson angol írónő vicces és meglepően éleslátó története nem csupán kellemes szórakozás, de bájos mese is arról, hogy az élet néha épp akkor vesz új utakat, amikor azt hisszük: már tudjuk, hová tartunk.

Három lány

Riley Sager

Először hárman voltak. A sajtó elnevezte őket Túlélő Lányoknak. Quincy, Sam és Lisa - a három lány olyan csapatba tartozott, amelynek senki sem szeretett volna a tagja lenni. Ők voltak az egyetlen túlélői három, egymástól független tömegmészárlásnak.

Aztán ketten lesznek. Amikor Lisa rejtélyes körülmények között meghal, Sam pedig váratlanul felbukkan Quincy lakásán, fordul a kocka. Quincy hamar rájön: igazából semmit sem tud a másik két Túlélő Lányról. Miért kereshette őt Lisa a halála előtt? És mit akar tőle valójában Sam?

Csak egy marad? Quincy egyre biztosabb benne: ő lesz a következő áldozat.

"Igazán nagyszerű thriller. Ha tetszett a Holtodiglan, ezt is élvezni fogod." STEPHEN KING

A nemzetközi könyvpiacon hatalmas visszhangot váltott ki 2016 telén Riley Sager szenzációs, debütáló kézirata. Szinte egyidőben lecsapott rá 22 kiadó. Még Stephen King, a thriller-király is csodálattal adózott neki. Márpedig ő nem szokta pazarolni a dicséreteit. Ha érdekel, ki képes olyan lebilincselően írni, hogy mindenkit kiráz tőle a hideg, aki elolvassa, akkor ez a te könyved.

Egyikünk Hazudik

Lecter Hannibal óta nem volt ennyire zseniális sorozatgyilkos. Dr. Hamish Wolfe intelligens, karizmatikus és nagyon meggyőző orvos. Eközben olyan sorozatgyilkos, akit három nő kegyetlen meggyilkolásáért ítéltek el életfogytig tartó börtönbüntetésre.

Maggie Rose briliáns elméjű, elfoglalt ügyvédnő. Jogi praxisa mellett bestseller krimiket ír, specialitása a megtörtént eseteken alapuló bűnügyi történetek. Rejtélyes, visszahúzódó természet.

Hamish szerint csakis Maggie szabadíthatja ki őt a börtönből. Letartóztatása óta ártatlannak vallja magát, és alig várja, hogy Maggie segítségével felülvizsgálják az ügyét.

Maggie habozik. Pedig az orvos azt is megengedné, hogy könyvet írjon az esetről. De mi van, ha valaki titokban már rég elkezdte írni a kettejük történetét?

"A rémület a csontodig hatol." Paula Hawkins, A lány vonaton szerzője

"Sokkolóan okos thriller." USA Today

"Bravúros utazás az őrült elmék belső világába." The Independent

"A thriller műfaj új királynője." Huffington Post

"Levegőt sem kapsz az végső fordulatig." Woman and Home

"Mesterien megszerkesztett történet." The Sunday Express

Mindig is éjjel lesz

Liz Nugent

A tökéletes házaspár. A tökéletes gyilkosság. Senki nem feltételezné, hogy az elismert bíró és az elegáns felesége egy drogos prostituálttal beszél meg találkozót. Azt pedig végképp nem, hogy a lányt megölik és eltemetik a patinás, ódon villájuk kertjében.

A Fitzsimon házaspár mélyen hallgat a gyilkosságról. A nő mindent megtesz, nehogy a fia tudomására jusson a szörnyű titok. A férfi viszont lelkileg és idegileg kezd szétesni.

De a fiú nem olyan naiv, mint ahogy a szülei képzelik. Talán nem is annyira ártatlan. És a legnagyobb probléma, hogy szinte rögeszmésen érdeklődni kezd a prostituált családja iránt...

"Mondd le a programjaidat, amikor belekezdesz." Sunday Mirror
"Pokoli jól kitalált történet, bravúros kegyelemdöféssel a végén." Sunday Times
"Briliáns szerkezetű thriller. Az utolsó lapokon már szinte elviselhetetlen a feszültség." Woman&Home

 

 

És miért szeretem a Lettero Kiadó könyveit? Mert letisztult, igényes, és abszolút nem triviális. Eddig még nem csalódtam egy könyvben sem!

 

 

 

lettero.jpg

Címkék: Könyv