Christine Anne Colman: Elveszetten

Köszönöm az írónőnek a lehetőséget, hogy megismerhetem első regényét! Úgy érzem, hogy Christine Anne Colman egy csodálatos történetet tárt az olvasók elé. Bevallom elsőre picit féltem tőle, hiszen a fülszöveg nem adott sok információt, de ennek ellenére örülök, hogy belevágtam és nem vontam meg magamtól eme könyvet.

,, A hajamba markol, hátradönti a fejem, nyelve az enyémhez ér. Elektromosság cikázik keresztül a testemen, amitől megborzongok.
Nyelvünk lassú, érzéki táncban egyesül, a tudattalanság határára repít. Úgy érzem, ott vagyok, ahol lennem kell, s nem szeretnék, nem akarok innen elmenni.”

Katlyn új városba, új iskolába és új emberek közé kerül. A szülei munkalehetősége miatt kerül sor erre a döntésre, elsőre kicsit csalódottan fogadta a hírt. Hiszen szeretett az előző otthonában lakni, ráadásul Lena is ott van, aki a legjobb barátnője.
Első nap beleütközik egy idegenbe, aki egy nagy kávéfoltot hagy a blúzán. Jason gyönyörű szempárral és csodálatos testtel rendelkezik. Első pillantásra érezhető valami vonzalom közöttük, ami később egy szenvedélyes kapcsolattá alakul.

Jason nőcsábász, rengeteg egyéjszakás kalandja volt. Úgy érzi ez egyszerűen rá jellemző, de amikor megismeri a lányt, akkor jut el arra a pontra, hogy talán meg kellene változnia. Katlyn egy intelligens, csinos lány, aki megérdemli a hűséget, a törődést és a szerelmet.
Kissé óvakodva találkozgatni kezdenek, ami mindkettejükben elindít valamit. Viharos, heves románc veszi kezdetét, ami sajnos nem feltétlenül úgy alakul, ahogy azt ők szeretnék.

,, - Katlyn, tudnod kell, hogy nekem még egy lánnyal sem volt tartós kapcsolatom – kezd bele egyből, úgy, mintha nyugtatni próbálna, vagy felkészíteni valamire.
- A tartós kapcsolat neked mit jelent?
- Az én esetemben egy hónap már tartósnak számít.
- Vagyis nem volt még olyan, hogy egy lánnyal legalább egy hónapig együtt lettél volna?”

Sokan nem akarják, hogy ők együtt legyenek. Rengetegen irigykednek a kapcsolatukra. Számos akadály, élet-halál közeli baleset történik velük. Biztos, meghitt alapokon áll a kapcsolatuk, egyszerűen imádják egymást. De ez elég, hogy legyőzzék azt ami előttük áll?
Előfordulhat, hogy egy borzalmas tragédia után inkább megbántsuk és elengedjük a személyt, aki az életünket jelenti.. Ezzel is megvédve őt. Hiszen már semmi nem lenne ugyanolyan. Sem lelkileg, sem fizikailag.
Egy kellemes buli, rossz választások.. Ennyi tönkretehet mindent? Vajon Katlyn képes lesz valaha is ismét szeretni valakit, esetleg Jasonnal boldogak lehetnek még? 

,, A honvágy már nem kopogtat a szívem ajtaján, mint a szállást követelő hajléktalan, mert Jason megáll előttem, s melegen rám mosolyog. Ezért a mosolyért bárhová elmennék.”

De miben más ez a regény, mint más erotikus-romantikus regény? Teljesen belemélyedünk Katlyn életében és rengetegszer átérezzük mindazt, ami vele történik. Megismerjük a szerelmet, a szívfájdalmat és mindent, ami egy igazi csalódás átéléséhez szükséges. Majd meghal egy darab bennünk, amikor a nőben is. Eltörik a szívünk és csak nézzük hogyan folyik teljesen szét az életünk. Ez a mű rólunk szól, mi is vagyunk vagy voltunk már egy kicsit Katlyn-ek.

,, Nem tudjuk mindig befolyásolni az eseményeket. Bármennyire is fájdalmas, aminek meg kell történnie, az nem fog máshogy alakulni, akármennyire is akarnánk.”

Az írónő szerintem egy remek alkotást hozott össze legelső műveként. Szinte tökéletes volt az egész. Néhol elszomorított, néhol boldoggá tett, de a lapok elé szögezett és nem eresztett. Kíváncsian várom a második részt, úgy vélem az is rengeteg izgalmat tartogat majd számunkra.

Ajánlom minden romantikus történetet kedvelő olvasónak. Egyszerű, de mégis szédületes iromány!

,, Elrakom a képet, mert látni sem bírom, mennyire boldog voltam egykoron, és most annyi darabban fekszem a padlón összetörve, hogy már nem lehet megjavítani, összeragasztani.”

Fülszöveg: 

Jason Kleyton a középiskola hírhedt nőcsábásza. Gazdag szülők gyermeke, jóképű, alig kell a kisujját mozdítania, hogy bármit is megkapjon. Katlyn Elyson elbűvölő, gyönyörű lány, aki Skywoodba költözik, és az első iskolai napon belefut Jasonbe. Mintha a sors vezérelné őket egymás felé. Semmit sem tudva a fiú múltjáról, Katlyn hamar a fiú bűvkörébe kerül. 
Nincs könnyű dolga, sok megpróbáltatással kell szembenéznie. Amikor a legboldogabb, egy váratlan esemény beárnyékolja a viszonyukat. Vajon a szerelmük elbír ekkora terhet?

(Aposztróf Kiadó, 184 oldal, 2018)