Lilith M. Abbey-Mike Menders: Krisztin

 

Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok oda az erotikus/romantikus regényekért, mégis Krisztin lett az a könyv ami a szívemnek egy bizonyos helyét elfoglalja! Imádtam olvasni, imádtam, hogy Miklós alázatos, és elfogadó volt a tanácsaimmal, ritka az ilyen író, aki egy laikus véleményét elfogadja, és hálás érte. Bár nem én írtam a könyvet, szimplán egy előolvasó voltam, valahol mégis a magaménak érzem Krisztin történetét! Köszönöm Nektek, Lilith M. Abbey és Mike Menders, hogy nyomon követhettem Krisztin útját.

Történet:

A történetet váltott szemszögből követhetjük nyomon, egyik Tűzvirág, aki Krisztin érzelmeit mutatja be, másik pedig Mykee, aki Batya vívódását tárja elénk.

Krisztin fiatal gyönyörű és ártatlan lány, akit édesanyja, Edit Magyarországra visz testvéréhez, hogy végre szülőföldjén éljenek. A lány eleinte nem igazán örül a dolognak, szívesebben menne Párizsba tanulni, vagy bárhova máshova, és csalódottsága egyre nagyobb amikor hazatérésük alkalmával meglátja a kúriát, melyben talán, ha tíz szoba van.

Kezdeti csalódottságát egyre jobban felváltotta a kíváncsiság, mely leginkább Batyára irányult, és a férfi tapasztalatára. A probléma ott kezdődik, hogy Batya, Edit testvére, ebből kifolyólag Krisztin az unokahúga, és bármennyire is tetszik neki a lány, bármennyire is közelít felé Krisztin, Batya tudja, hogy nem tehet vele semmit. Viszont Krisztint nem abból a fából faragták, aki hagyja magát, és akit csak úgy el lehet küldeni, így folyamatosan ostromolja Batyát, a férfi pedig nem tud neki ellenállni.

" Végül feladtam: akkor tudjon meg mindent, és ezután már nyugodtan állhat bármelyik férfi elé, érteni fogja majd a módját, hogyan bánjon el egy ficsúrral. "

A lányban akkora a kíváncsiság, a mohóság, és a tudás utáni szomj, hogy egyetlen férfi sem lenne képes nemet mondani neki. Egyre több érzelem alakul ki köztük a szexualitás mellett, amivel a rettegés is elhatalmasodik felettük. Mi lesz, ha kiderül? Mi történik, ha egyszer el kell válniuk? És mi van, ha ők úgy döntenek együtt akarnak maradni?

Az első rész folyamán egy erotikus, romantikus töltetű adok kapok játékot láthatunk, humoros jelenetekkel vegyítve, de nem kihagyva a halandóságot sem, mely minden ember lelkén és szívén nyomot hagy.

" A kór nem hagyott nekem örömet: egyik este rosszul lettem a szobámban. "

Nos a második résznél már kicsit bajban vagyok, hogy mégis hogy írjak róla spoilermentesen, mert bárhogyan is fogalmazom, csűröm és csavarom a mondatokat, nem tudok belőle úgy kijönni, hogy ne áruljak el részleteket. Amit talán elárulhatok, hogy a második rész  ( Minden jó, ha.... ) kevesebb erotikát, de annál több izgalmat, kalandot, újabb szereplőket tartogat számunkra.

Fülszöveg:

Azon ​a májusi napon változott meg minden, amikor Krisztin hazaérkezett. István, a földbirtokos nagybácsi élete teljesen felfordult a fiatal leány megjelenésével. Egy nyár, ami a szenvedélyről, az erkölcsről, a szerelemről szól, és egy feledhetetlen tél számtalan kalanddal, szenvedéssel, izgalmas fordulatokkal.

A századfordulón játszódó regényben az ifjú és tapasztalatlan Krisztin a nagybácsi segítségével kezdi felfedezni önmagát, a nemiség korábban elhallgatott titkait. A férfi érzései napról-napra mélyülnek, miközben a leány érett nővé válik. Vajon az ész, az erkölcs, vagy az érzelmek győznek ebben a tiltott kapcsolatban? Hogyan végződhet egy beteljesületlen szerelem? Elkerülhetetlen a tragédia, mely hőseinkre vár?

Krisztin lebilincselő története érzelmi és morális kérdések elé állítja az olvasót. A fiatal leány kalandjait nem klasszikus stílusban, hanem a két főszereplő váltott szemszögéből ismerhetjük meg.

A történetet – a nyílt erotikus részletek miatt – kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk!
A könyv a Sukitore weboldaláról rendelhető meg:

www.sukitore.com/krisztin