Tom Bale: Kapd el, ha tudod

Ajánló:

Te mit tennél, ha egy éjszaka betoppanna két vadidegen maszkban, és életveszélyesen megfenyegetnék a pár hetes kisbabádat? Mit tennél, ha olyat akarnának tőled, ami soha nem is volt nálad? Kiben bízhatsz?

Ebben a könyvben egy olyan történetben találjuk magunkat, ahol a párunkat testileg megbecstelenítik, a gyermekünket életveszélyesen megfenyegetik, az életünket tönkretehetik. A tény, hogy az egész betörés tévedés is lehet, hogy azok az emberek akik éjnek évadján betörnek, és egy olyan embert keresnek akiről soha nem is hallottunk, az már rémisztő. De mi van akkor, ha az egész szándékos félrevezetés? Egy embert keresnek, és egy csomagot, akiről és amiről semmit nem tudni.

A könyv 16% kedvezménnyel elérhető a BOOK24 online könyváruházban!

https://goo.gl/PKXiMM

Alice és Harry rémültek, nem tudják mi történik körülöttük, az egész életük egyik napról a másikra felborul, és nem látnak kiutat. A rendőrséghez nem fordulhatnak, mert a betörők visszajönnek. Úgy kellene élniük az életüket ahogy eddig. Viszont ez nem egyszerű, ha a fejed felett ott lebeg a veszély, és minden utcasarkon ellenséget látsz.

Aztán a postás hoz egy csomagot. Egy olyan csomagot ami nem nekik lett címezve. És ez a csomag elvezet ahhoz az emberhez, aki belekeverte őket ebbe az egész rémálomba. Alice dühös, és megpróbálja a kezébe venni a dolgokat, de ezzel fatális hibát követ el. Harry “belebotlik” egy nőbe, aki állítólag segíteni akar nekik. Mindkét szülő egy olyan ember mellé kerül, akikről eddig semmit sem tudtak, és kénytelenek bízni bennük. Nem csak a saját életük a tét, hanem a babájuk Evie élete is, és számukra ez mindennél fontosabb. A történet folyamán egyre több bonyodalommal kell szembenézniük, olyan emberek kerülnek a közelükbe, akik távolabb sodorják a párt egymástól. Alice a kis csöppséggel, és egy vadidegen férfival pénz, iratok, és telefon nélkül menekül. Harry egy nővel, aki azt állítja az ő oldalán áll, és segíteni akar nekik. De kiben bízhatnak? Kik azok az emberek akik ártani akarnak nekik? És merre sodorja őket ez a két ember, akikben most kénytelenek megbízni? A könyv minden mozzanatát izgalom és feszültség lengi át, nem lehetünk biztosak senkiben, és semmiben. Egy rossz lépés, és bekövetkezik a rémálom, amelytől minden szülő retteg.

Tom Bale a Kapd el, ha tudod című könyvében egy nagyon megrázó történetet vetített elénk, amely mély nyomot hagy az olvasóba. Már a könyv eleje hátborzongatóan kezdődik, és a továbbiakban csak fokozódik a rettegés, nem sejtve, hogy mi lesz a végkifejlet.

Izgalmas hajtóvadászat. Brutális kegyetlenség! Titkok és hazugságok! Ebben a könyvben minden megtalálható, ami egy igazán jó krimihez kell.

Fülszöveg:

Kapd el, ha tudod leírása

Az éjszaka közepén Alice és Harry French a legkegyetlenebb lidércálomra ébred.
Álarcos férfiakat találnak a hálószobájukban, akik a néhány hónapos lányuk életét fenyegetik.
Ez nem félresikerült rablás. A brutális behatolók pontosan tudják, kit keresnek: egy Edward Renshaw nevű férfit.
És ölni is hajlandók, hogy eljussanak hozzá.
Az ifjú szülők hamarosan ráébrednek, hogy a rémálom csak most veszi kezdetét.
Véletlen személycseréről van szó? Ki ez a Renshaw, és mit rejteget?
Egyvalami biztos: máris túl sokat tudnak.
Alice és Harry egymástól elsodródva menekül és harcol, miközben a támadóik egyre közelebb jutnak hozzájuk. Csak egyetlen megoldás marad, hiszen az életük a tét.

Félelmetes, letehetetlen és fordulatos. Ez a lélegzetelállító thriller az utolsó oldalig lenyűgöz.

tombaleveglegesulpiuslogoval