Abby Winter: Magamnak akarlak - Treasure 3.

87100194_516187685990214_6862930875093352448_n.png

Nos, tudjátok nem ez az első regény, amit elolvasok az írónőtől. A közelmúltban már volt szerencsém megismerni tőle a Leomló falak és A múlt fogságában című alkotásokat. Ennek ellenére úgy érzem, hogy talán ennek kellett volna lennie az első könyvnek tőle – fényévekkel magasabb színvonalat üt meg, mint az említett két regény.

Az előbbiek ismeretében nem meglepő, ha azt mondom, hogy teljesen ledöbbentem, amikor a Magamnak akarlak című kötetbe belecsöppentem. Abby Winter a kezdeti szárnypróbálgatásai óta rengeteget fejlődött szinte mindenben, ami egy könyv olvasásakor feltűnő lehet számunkra.

Lehengerlő stílusban, bámulatos megfogalmazással vesz le a lábunkról. Meglepődtem mindazon, amit a regény adott nekem. Imádtam, mert letehetetlen volt! Imádtam, mert a rabjává tett!

Mi lehet fontosabb a gyerekünk álmainál?

Tudjátok, hogy mi volt az első gondolatom, amikor befejeztem a regényt? Be akarom pótolni az elmaradásom, és a kezembe szeretném venni mihamarabb az írónő eddig megjelent regényeit!

Történet:

Kyle, a Treasure nevű banda billentyűse. Az élete már gyermekkorában vakvágányra került, s csak csodának köszönhető, hogy ennek ellenére sikerült elérnie az álmait. Élvezi az életet. Csajok, alkohol, bulik. Imádja a fellépéseket és a rajongóit is.

Gina, egy gyönyörű és csalfa kislány édesanyja. Egy hotel recepciósaként dolgozik, éppen válófélben van az erőszakos és agresszív férjétől.

Szereplőink egy szórakozóhelyen botlanak egymásba. Az első pillanatban megakadt egymáson a szemük, ám a férfi épp egy másik hölgynek csapta a szelet. S hogy a nő mit reagált erre? Nyakon öntötte egy nagy pohár hideg vízzel.

Kyle meglepődik, amikor kiderül, hogy ez a vadóc kis hárpia az ő társaságukhoz tartozik. Távolról figyeli, miközben igyekszik közelebb kerülni hozzá.

A nőben megfogalmazódik a tény, hogy a szexi billentyűs semmiképp sem tartozik az ő világába – kár áltatnia magát ezzel kapcsolatban. Mégis valahogy az otthonába kerül. Itt hág csak igazán a tetőfokára a kettejük között kialakuló vonzalom és szenvedély.

Tudják, hogy nehéz lesz mindkettejüknek, hiszen Kyle turnékra jár, ráadásul nem is itt él. Ám megkedvelték egymást, s mindez csak fokozódik, ahogy egyre több időt töltenek együtt. Ruth, Gina kislánya is egyre inkább felnéz csillogó szemeivel a sztárra. Élvezi a társaságát, örömmel játszik és beszélget vele. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Elszorult a szívem. Egy átkozott könnycsepp is kicsordult a szememből, ami a mellkasán landolt. Nem tette szóvá. Hagyta, hogy némán zokogjak, míg ő vigasztalóan simogatta a hátamat és csókolgatta a hajamat. Mindketten tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de azt is, hogy meg fogunk birkózni ezzel. Legalábbis meg kell próbálnunk.

Azonban a múlt és a jelen démonai folyamatosan azt lesik, hogy mikor tudnak lecsapni rájuk úgy, hogy azt megérezzék és fájjon nekik. Ilyenkor felszívva tovább kell menni és megoldani a problémákat, vagy nem?

Kyle régebben közeli kapcsolatot tartott fenn a drogokkal. Mikor a banda egyik tagját, az ő egyik legjobb barátját és egyben legnagyobb támaszát megfenyegetik a szer terítésével, nem is kérdés számára, hogy a férfivel tart. Csakhogy annyira elhatalmasodik mindez rajtuk, hogy segítséget kell kérnie. Soha sem hitte, hogy apja - alvilágot megszégyenítő - ügyvédi tanácsaira és hatáskörére lesz szüksége. S mindezt neki kell kezdeményeznie, de nem engedheti, hogy a Treasure-t darabokra szaggassák a nyilvánosság előtt. Meg kell mentenie magukat, az álmának megtestesítőjét!

Gina férje tajtékzik, mikor megtudja, hogy kislánya és exneje kivel nyomul. Úgy érzi, hogy ők ennél jobbat érdemelnek – őt! -, s ennek bebizonyítására mindent meg kell tennie. Lehet, hogy a nő lelkébe kell taposnia és szét kell törnie a szívét, de ha ez kell ahhoz, hogy megértse.. Megéri.

Mindkét fél életében felborulnak a dolgok. Gina tart Max haragjától. Kyle apja pedig nem fél brutális eszközökhöz folyamodni, hogy megtartsa igazát.

Van egy pont, ahol úgy érzik, nem tudják tovább csinálni mindezt. Van egy pont, ahol jobb lenne ketté válniuk és külön utakon folytatni az életüket. Van egy pont, ahol már nem csak Gina és Kyle kapcsolata a tét, hanem annál sokkal több!
Egy banda. Egy beteg édesapa. Egy ragyogó lelkű kislány.

Hiányoztak a közös programok, és még ennél is jobban a kettesben töltött idő. Épp úgy hiányoztak az apró érintései, mint a vadsága.

Főszereplőinknek dönteniük kell. Meddig képes harcolni a szív, ha nem érzi, hogy békét lelhet? Meddig mehetünk el a szerelem beteljesedéséig, s mikor kell félreállnunk?

Összességében:

Régóta nem találkoztam már ekkora kaliberű alkotással. Abby Winter nemcsak egy drámai irányba forduló történetet tárt elénk. Olyan helyzetekbe lovalt bele minket Gina és Kyle szemén keresztül, amik nekünk is tanítanak valamit. Leckét ad nekünk a szeretetről és a boldogságról.

Nem titkolom, hogy az írónő megsiratott. Olyan érzelmeket vitt a történetbe, amik olvasás közben kiütköznek rajtunk és lehetetlen elmenekülnünk előlük.

A Magamnak akarlak egy szerelmi történet, titkokkal és kalandokkal kiegészítve. Idegtépő, szívbe markoló utazásra hív, ahonnan megannyi kötéssel a lelkeden szabadulhatsz csak!

Bebizonyítja számunkra azt, hogy a szerelemért mindent meg kell tennünk, amit csak tudunk – mert ha nem tesszük, akkor életünk végéig azon fogunk rágódni, hogy mi lett volna, ha. Emellett megmutatja azt is, hogy a bosszú sosem megoldás az életünkben jelenlevő szörnyek legyőzésére. Meg kell tanulnunk megbocsátani a saját hibáinkat, a családunk és a számunkra fontos emberek vétkeit is. Mert csak így lehetünk igazán boldogok!

Igazán megtisztelőnek érzem, amiért megjelenés előtt olvashattam! Ajánlom a romantikus és erotikus zsáner kedvelőinek, mert ők imádni fogják!

90590479_2555523241384488_1838396472572248064_n.jpg

Fülszöveg:

Kyle élete úgy tűnik, végre sínen van. A Treasure nevű rockbanda billentyűseként elérte az álmait. Majdnem mindene megvan, amire korábban vágyott.
Egy nap azonban a múlt árnyai újra feltűnnek.
Elég a barátság, vagy egy különleges lány felbukkanása, hogy megoldja a gondjait?
Ginának az elmúlt évek nem alakultak szerencsésen. Nem elég, hogy a férje elhagyta, és egyedül maradt a lányával, de egy nap az állását is elveszti. Éppen akkor, amikor imádott zenekara és billentyűse a városban van, aki szintén nem könnyíti meg a dolgát. Igyekszik ugyan helyt állni, de ez nem egyszerű, hiszen nem szeret másoktól segítséget kérni.
Valóban egyedül kell megküzdenie a rosszakarókkal?
Hova vezethet egy véletlen találkozás?

Ismerd meg Emy Dust írónő Csalfa viszonyok című könyvében már megismert Gina Swansonnak, és a Treasure billentyűsének, Kyle Meyersnek fordulatokkal teli kapcsolatát!

(NewLine kiadó, 2020)