Mike Menders: Macsóbőrben

img_20191117_170808.jpg

Mike Menders a romantika és az erotika párosában alkot verhetetlen történeteket – a Házinyuszi közben pontosan ezt éreztem. Azonban a Macsóbőrben című műben az író egy különlegesebb világba vezet minket. Miki nem egy újabb műfajba csapott bele ezzel a regénnyel, ellenben sokkal inkább az erotika elemeit felhasználva helyezte a hangsúlyt a kalandokra és az izgalmakra.

Ez a történet magával ragad, az író sajátos stílusával együtt. Oldalról oldalra olyan érzelemmámorba és titkokba , amit már rég tapasztaltam. Egyszerűen imádtam!

Főszereplőnk más bőrében ébred fel. Egy hotel ötödik emeletének lakosztályában tér magához - ahol egy lakájnak tűnő alak doktorúrként szólongatva kelti fel. Nemsokkal később a munkahelyére kellett mennie, ahol újabb kalandok ígérkeztek számára. Különböző helyekre látogat el, ahol kivételes élményekkel gazdagodik.

Hogy történhetett meg velem mindez? Felkelek egy idegen helyen, ráadásul egy szállodában, más testében. A nők rám másznak, mert macsó vagyok, sőt cegvezető, aki ingatlanokkal, irodákkal foglalkozik. De pontosan mivel? Hm. Talán kiderül, ha alaposabban körülnézek! 

Te hogyan reagálnál arra, hogyha egyik napról a másikra egy idegen testben találnád magad? Kiélveznél minden vele járó luxust, vagy magadba fordulnál és menekülni próbálnál?

Főszereplőnk nem egy nőt meghódít – legalább egy-egy testi kontaktus megvalósításáig. Amiket az író nyers, férfias, s egyben páratlan megfogalmazással tár az olvasók elé – természetesen ízléses stílusban kifejezve. Ezen felül a végén szereplő csattanó odavág egy hatalmasat, amikor véletlenül se számítanál rá.

A Macsóbőrben sokkal több, mint egy felnőtt tartalommal rendelkező regény. Elgondolkodtat bennünket az életünkkel kapcsolatban, s bebizonyítja azt, hogy az életben számtalan dolgot a sors határoz meg.

Ronggyá kefélem a legjobb nőt az Eiffel tornyon. Itt ez a panoráma, a tömeg - áh, úgyis csak álmodom! Tuti, hogy elvesztettem az eszemet, de legalább kiélvezem! 

Mike Menders mindig meglepetést okoz – ez most sem volt másként. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy fordulatokban gazdag, kíméletlenül pimasz történetet olvasni!

 screenshot_20191117_172658.jpg

Fülszöveg:

Milyen érzés lehet más bőrében ébredni? Mit tennél, ha új külsővel kellene élned? Felrúgnál mindent, vagy beilleszkednél? Tudod, ki vagy te, és ki akarsz lenni?

(Magánkiadás, 2019)