Borsa Brown: A férj prostija

Ajánló:

Borsa Brown 2017 legsikeresebb magyar írónője lett, ezen nem is csodálkozom, hiszen annyira jól megfogalmazott, őszinte és figyelmet fenntartó könyveket ír, melyek nem minden író tollából tudnak megíródni. Olvastam már tőle A maffia trilógiát, számomra az vitte a prímet az eddig megírt művei közül. Nagyon sok helyről hallottam, az egyik barátnőmtől is, hogy Az arab sorozata is mennyire jó, de úgy érzem nálam A maffia sorozat trónfosztását az sem veheti el.

,, Így kaphatunk csak esélyt. Különösen én. Esélyt arra, hogy a férjem nőként nézzen rám. Szajhának kell lennem! Az leszek. A férjem prostija.”

Szerintem A férj prostija is egy könnyed, erotikával fűszerezett romantikus mű. Néha az embernek szüksége van erre a töltöttségre, erre nekem is szükségem volt. Őszintén megmondom néhol egy picit elnyújtottnak éreztem a Pamela és a férje közötti erotikus részeket, de utólag visszagondolva talán ezek nélkül nem is lenne ennyire pozitív véleményem a műről. Az alapsztori az nagyon tetszett, hiszen talán ebben a témában még nem is nagyon olvastam. Ha egy feleség visszaakarja szerezni a férjével való normális kapcsolatot 22 év után, akkor bizony annak ára van. Mindezt végig kísérhetjük Pamela életén keresztül, hiszen ő hitt abban, hogy a szerelme és a kitartása elég lesz ahhoz, hogy visszahozza mindazt az érzelmet, erotikát és emberi kapcsolatot, amit az évek elvettek tőlük. Egy szinte kihűlőben lévő kapcsolatból alakította újra a családjuk életét.

,, A tekintete egyszerre erőszakos és csibészes. Mint egy macska, akiről nem tudod eldönteni, hogy játszik vagy támadni készül.”

Pamela háziasszony életet él. Van egy csodás férje és három csodás gyermeke. Az évek elteltével úgy érzi, hogy ő csak egy rabszolga a családja szemében, illetve úgy érzi a férje is talán félreléphetett, vagy ha eddig nem is, de ezután bekövetkezhet. Ennek hatására illetve amiatt, mert nem érzi igazán nőnek magát, úgy véli ideje változtatnia a dolgokon. Kozmetikushoz megy, fodrászhoz jár, lecseréli a ruháit és végső lépésként munkát is szerez. Hiszen ez kell neki ahhoz, hogy ő maga és a környezete is ismét gyönyörű nőként tekintsen rá.

,, Amit egyszer valakivel felépítettél, azt csak vele élvezheted!”

Érzelmekkel átitatott mű arról, hogy egy kétségbeesett nő hogyan tudja újjáépíteni a házasságát. Mennyi praktikát, trükköt vett be ahhoz, hogy ismét minden olyan legyen mint régen, vagy annál is jobb. Borsa újra nagyot alkotott, szinte elvesztem a lapok rengetegében annyira magával ragadott a történet. Úgy vélem egy jó téma, egy jó történet és egy jó írónő. Minden ami a majdnem tökéleteshez kell megvolt.

,, - A hajadat is állandóan összefogod, pedig ha ki van bontva, olyan vagy, mint egy oroszlán. Tudtad, hogy minden vadász álma lőni egy oroszlánt? – kacag fel.”

Ajánlom mindenkinek, akinek a zsánere a romantika és az erotika határain belül mozog. Mondhatni légies könyv, remek történettel. 31693118_1775133215878948_2205575133672767488_n

Fülszöveg:

Pamela házassága a szakadék széléhez ért. Három gyerekkel, és egy jóképű, sikeres férjjel az oldalán, úgy érzi, ő nem sokat ér. A mindennapjai szürkeségében azonban elhatározza, hogy megszívleli édesanyja egykori tanácsát: „Egy nő legyen tökéletes háziasszony, szerető anya, és otthon az ágyban egy céda.” Női praktikákat bevetve, és minden szégyenérzetét levetkőzve próbálja visszacsábítani a férjét, akit talán nem is veszített el. Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Ezúttal humoros formában, de mégis kegyetlenül őszintén és valósághűen mutatja be a női lélek bonyolultságát. Egy krízisbe jutó házasság újraélesztése, rengeteg erotikával, érzelemmel, nevettető és elgondolkodtató helyzetekkel. Egy olyan történet, ami bárki életében valóssá válhat. Mert a cél: nőnek maradni mindenáron! Kiadó: Álomgyár Oldalak száma: 428 Kiadás éve: 2018